24 Kasım 2017 Cuma

Yalancı Black Friday – Kara Cuma indirimleri

Bilindiği üzere bugün Black Friday yani Kara Cuma adı verilen gün. Sırf merakımdan Alışveriş sitelerini gezdim de son zamanlarda baktığım fiyatlar ile aynı hatta bazıları geçen haftalarda ki fiyatlarından daha fazla görünüyor.  Kara Cuma yani orjinal ismiyle Black Friday nedir? Dünya genelinde alışveriş çılgınlığı olarak tabir edilen ve binlerce markanın yüksek oranda indirime gittiği bir gün.
İndirimden bahsederken bir çok kurnaz ticaretci önce bindiriyor, sonra indiriyor ve bunun adınıda indirim koyuyorlar. Yahu siz insanları aptal mı sanıyorsunuz. Bu insanlar hiç fiyatları bilmiyor mu ? piyasayı takip etmiyor mu sanıyorsunuz ?

Devamı : https://www.uguragdas.com/yalanci-black-friday-kara-cuma-indirimleri.php

Evde Kablo Bağı Paketleme İşi

Birçok kimse evde yapılacak çok sayıda işi olduğundan veya çocuklarını bırakacak herhangi bir kimse veya yer bulamadıklarından dolayı çalışamaz. Çalışamadıkları için ev ekonomisine katkı sağlayamaz ve ekonomik özgürlüğünü elde edemez. Ancak evden çıkmadan da yapılabilecek aynı zamanda yüksek kazanç elde edilebilecek işler de vardır. Bu işler arasında en faydalı olanlardan biri evde kablo bağı paketleme işidir.

Malzemeler Ne Şekilde Temin Edilir?


Evde paketleme işi esnasında kullanılacak olan mal işi veren firmalar tarafından verilir. Bu malzemeler kablo bağları ve kablo bağlama esnasında kullanılacak olan ambalaj malzemeleridir. Dolayısıyla evde ek iş yapmak isteyenler için evde kablo bağı paketleme işi herhangi bir sermaye gerektirmeyen ve uzun süre yapıldığı takdirde son derece kazançlı bir evde paketleme işi olarak yapılabilir.

18 Kasım 2017 Cumartesi

Zayıflama Yolları ile ilgili diyet yazısı

1.Diyetlerin Tümü Pazartesi Başlar
Diyet yapacak kişilerin klişe start günüdür pazartesi. %90’ı da Salı günü biter niteliktedir. Azimli ve kararlı kişilerin bile zorlandığı zayıflama diyetleri iştah kabartan Türk Mutfağı yemeklerine yenik düşer çoğu zaman.
2.Zayıflama diyetlerinde asıl mesele aç mı kalmak yoksa az ve sık yiyerek sürekli atıştırmak mı?
Genel olarak bu sorunun cevabına bilimsel bir gerekçe sunulamasa da bazı uzmanların sofradan aç kalkın demesine inat bazı uzmanlar sürekli bir şeyler atıştırarak metabolizmayı hareketli tutmayı önermektedir. Hangisinin doğru olduğuna kesin bir kanıt yoktur.
3.Yeşillik Ve Yeşil Sebzeler Tok Tutar
Zayıflama diyeti programına sadık kalmayı başaran kişilerin en büyük kurtarıcısıdır yeşillik ve yeşil sebzeler. Genel olarak diğer bitkilere göre çok daha az kalorili ve doyurucudur. Özellikle salatalık diyet yapan kişilerin tercihidir.

Twitter’da Atılan 10 Mizahi Tweer

Twitter’da Atılmış 10 Komik Tweet
Sosyal medya artık önüne geçebilecek durumdan daha öteye gitmektedir. Günlük hayatta yaşanabilen her türlü olay veya faaliyet sosyal medyaya açılan pencere haline gelmiştir. Sosyal medyada paylaşılan her türlü yazı veya içerik çok büyük ses getirmektedir.
Kendi iç hayatında pasif ve asosyal kişiler bile sosyal Yazılan komik yazılar başkaları tarafından güzel tepkiler alınca daha bir hevesle yeni komik yazıların önü açılmış oluyor. medya aracılığı ile tam anlamıyla bir mizah savaşçısı haline gelebiliyor. Twitter üzerinden yazılan komik tweetler trend topik haline gelince başkaları da bu konularda tweet atma eğilimini giriyorlar. Bu amaçla twitter üzerinden yayınlanmış tweetler bulunmaktadır.
Bu Tweetler Hangileridir?
1- Bağlantı değiştirip garip ülkelerden bağlandığım için yemekçi com dan verdiğim lahmacun siparişim Almanya’daki kuzenime gitmiş.
2- Aydın’da oturduğumuz zaman düzenli olarak diş fırçalamam nedeni ile halk arasında ateist olduğuma dair dedikodular baş göstermişti.
3- Japon genç otobüste fenalaşıp indi az önce. Öyle solucan yemeye çiğ böcek yemeye benzemez ulan burası otobüs ulan burada her şey gerçek!

15 Kasım 2017 Çarşamba

Url Kısaltma Servisleri

http://alturl.com/3p8zo
http://b54.in/uguragdaskisisel
http://b54.in/eniyikomutan
http://b54.in/sponsor
http://b54.in/wpbrokenlink
http://b54.in/ataturk
http://chilp.it/27d1193
http://chilp.it/dd9e5b1
http://chilp.it/9b92446
http://chilp.it/58e699a
http://chilp.it/103b5c1
http://chilp.it/c0ef5a2
http://chilp.it/aa12aa9
http://chilp.it/c0ef5a2
http://cut.by/cY4Aq
http://cut.by/fl7jQ
http://cut.by/kaFoS
http://cut.by/nnX3r
http://cut.by/DhXLy
http://cut.by/cJ3wO
http://cut.by/KXOY2
http://cut.by/gYbOB
http://firsturl.de/iQqpFMP
http://fiurl.de/iQqpFMP
http://wyon.de/iQqpFMP
http://firsturl.net/iQqpFMP
http://bit.ly/2ht8aQw
http://bit.ly/2jslRDE
http://bit.ly/2zK1PZh
http://bit.ly/2huxllU
http://bit.ly/2zHPUxq
http://bit.ly/2hsQvsj
http://bit.ly/2mpxr3s
http://bit.ly/2hsQPr1
http://bit.ly/2z2gWQN
http://bit.ly/2ms4qnL
http://goo.gl/pA1aoH
https://goo.gl/xqvTpi
https://goo.gl/E9LWH1
https://goo.gl/xJxC2z
https://goo.gl/7ntVEJ
https://goo.gl/TtMvyt
https://goo.gl/tnyLfc
https://goo.gl/4WndjD
https://goo.gl/4aZTiV
https://goo.gl/f69nFH
https://is.gd/MI93IF
https://is.gd/JGNdOY
https://is.gd/MK07GO
https://is.gd/wk2917
https://is.gd/IswGWp
https://is.gd/6Qo9Ld
https://is.gd/gLskFH
https://is.gd/nD7yeS
https://is.gd/SQ2o1v
https://is.gd/YaMUtc
https://is.gd/P1YbtP
https://is.gd/S9oIQr
https://is.gd/tDHAl8
https://www.kisa.link/6rQ3
https://www.kisa.link/6rQ4
https://www.kisa.link/6rQ5
https://www.kisa.link/6rQ6
https://www.kisa.link/6rQ7
https://www.kisa.link/6rQ8
https://www.kisa.link/6rQ9
https://www.kisa.link/6rQa
https://www.kisa.link/6rQb
https://www.kisa.link/6rQc
https://www.kisa.link/6rQd
https://www.kisa.link/6rQe
https://www.kisa.link/6rQf
https://www.kisa.link/6rQg
https://www.kisa.link/6rQh
https://www.kisa.link/6rQi
https://www.kisa.link/6rQj
https://www.kisa.link/6rQk
https://www.kisa.link/6rQl
https://www.kisa.link/6rQm
https://www.kisa.link/6rQn
https://www.kisa.link/6rQo
https://www.kisa.link/6rQp
https://fn.tc/6rQs
https://fn.tc/6rQt
https://fn.tc/6rQu
https://fn.tc/6rQv
https://fn.tc/6rQw
https://fn.tc/6rQx
https://fn.tc/6rQy
https://fn.tc/6rQz
https://fn.tc/6rQA
https://fn.tc/6rQB
https://mmo.tc/6rQD
https://mmo.tc/6rQE
https://mmo.tc/6rQF
https://mmo.tc/6rQG
https://mmo.tc/6rQH
https://mmo.tc/6rQI
http://url.ac/j4yc6
http://url.ac/j4yda
http://url.ac/j4yde
http://url.ac/j4ydg
http://urlkisaltma.com/0i4YM
http://bbsurl.com/sQA
http://tl.tc/QCL8o
http://tl.tc/UMnPZrTO
http://tl.tc/eyYnvHV
http://tl.tc/xGXC8
http://tl.tc/eTItq3NJ

11 Kasım 2017 Cumartesi

Ücretsiz Backlink Almak İçin Yapılacaklar

Ücretsiz backlink almak için yapılacaklar listesi bu yazımızda sizlerle. Blog veya WordPress yöneten bir internet kullanıcıysanız eminiz ki en çok istediğiniz şey, site trafiğinizi arttırmaktır. Elbette site trafiğini arttırmak için çeşitli yollar var; SEO uyumlu makale yazma, anahtar kelime kullanma gibi. Bunların dışında site trafiğini arttırmak için en çok başvurulan yöntemlerden biri de backlink alma yolundan geçmektedir. Peki, bilmeyen kullanıcılar için backlink kavramından kısaca bahsedelim.

Backlink Almak Nedir Ne İşe Yarar?


Backlink, bir sitenin sizin siteniz için anasayfasında veya başka bir sayfasında linkinizi kullanması olayıdır. Backlink aldığınız site ne kadar kaliteliyse sizin için o kadar iyi olacaktır. Çünkü, backlink almak sizin arama motorları tarafından daha çok fark edilmenizi sağlar ve buna bağlı arama motorlarında üst sıralara yükselmeniz gerçekleşir.
Backlink kavramının ne olduğundan kısaca bahsettik. Sitenizin üst sıralara yükselmesini istiyorsanız sadece backlink alma yeterli değil aynı zamanda backlink aldığınız sitenin kaliteli olması da son derece önemlidir. Site ne kadar kaliteli olursa arama motorları sizi o kadar önemser. Bu nedenle, sizlere bugün kaliteli sitelerden ücretsiz backlink alabilmeniz için yapacaklarınızdan bahsedeceğiz.

Ücretsiz Backlink Almak İçin Yapılacaklar Listesi


1. Konuk yazarlık yapın
Örneğin; yeni bir web sitesi açtınız ve daha adınız fazla duyulmadı. Bu durumda farklı web sitelerde kendi özgün makalelerinizi yazın. Bu şekilde o sitedeki ziyaretçiler, makalenin kime ait olduğunu merak edecek ve siz ne kadar sık yazı yazarsanız adınız yavaş yavaş duyulmaya başlayacaktır. Yazdığınız yazıların içerisinde konuyla ilgili olarak sitenizdeki bir linki kullanabilirsiniz ve böylece kendinize ziyaretçi çekebilirsiniz.
2. Sitelere yorum yapın
Farklı web sitelerinde veya kendi kategorinize uygun web sitelerindeki konulara yorum bırakın. Yalnız bu yorum gerçekten konuyla ilgili, güzel ve kaliteli yorumlar olmalı. Yorumunuzu okuyan kişi sizi merak etmeli. Yorumlarınızın sonuna sitenizin linkini verebilirsiniz. Bu yöntem çok tercih edilmektedir. Backlink alma yöntemleri arasında en kolay olan yöntemlerden biridir.
3. Link değişimi yapın
İlk olarak sizinle aynı kategoride yazı yazan blogları keşfetmelisiniz. Bu blogların sahipleri veya yazarlarıyla iletişime geçip birlikte link değişimi işlemini yapabilirsiniz. Yalnız link değişimi için seçeceğiniz siteler sizinle aynı ayarda olması gerekmekte ki karşı taraf da bu durumu kabul etsin. O nedenle, kendinizden üstün sitelere bakmak yerine kendi denginizde sitelerle link alışverişini kolaylıkla yapabilirsiniz.
4. Forum sitelerini değerlendirin
Forum sitelerinin ne kadar gündemde olduğundan söz etmemize gerek yok zaten. Önemli bilgiler veren bir forumda hem yorum yazabilir hem de sitenizin linkini verebilirsiniz. “Daha detaylı bilgi almak isterseniz www.sitenizin.com linkine tıklayabilirsiniz” şeklinde bir not yazabilirsiniz. Yada bir makale veya bir konu hakkında bilgi paylaşımı yapıp sitenizi kaynak olarak gösterebilirsiniz.
5. Sosyal ağları sıklıkla kullanın
Sitenize ziyaretçi çekmek için yapacağınız en büyük adımlardan birisi sosyal medya araçlarını kullanmaktan geçiyor. Facebook, Instagram, Twitter, Google Plus gibi kaliteli sosyal medya araçlarında sitenizin reklamını yapabilir, paylaştığınız konuları bu alanlarda yayınlayabilirsiniz. Ayrıca sitenizin linkini de verebilirsiniz. Bu şekilde, insanların size daha kolay ulaşmalarını sağlayabilirsiniz. Eminiz ki bu yöntem ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.
6. Ürün inceleme yazıları yazın
Örneğin; web sitenizde bir ürünü tanıtabilir ve bu ürünün reklamını yapabilirsiniz. Bu şekilde, ürünü satan firmanın sizi fark etmesini sağlayabilirsiniz. Ürünlerinin daha çok tanınmasını isteyen 3. şahıslar size ürün sayfası için link vermenizi talep edebilirler. Ayrıca tanıttığınız ürünün web sitesinde sponsor olarak yer alabilirsiniz. Bu tanıttığınız ürüne bağlı olmaktadır. Çok büyük firmalardan böyle bir davranış beklemek mümkün olmasa da birçok firma reklama ihtiyacı vardır.
7. Herkesten daha kaliteli bir yazı hazırlayın
Bir konu ile ilgili herkesin yazısından daha iyi bir yazı hazırlayın. Örneğin; boyun ağrısı ile ilgili bir makale yazacaksınız ve Google’ye baktığınızda bununla ilgili pek çok yazı var. Bu yazıları inceleyebilir ve ardından onların eksiklerini kapatacak türden bir yazı hazırlayabilirsiniz. Daha sonra diğer boyun ağrısı yazısı yazanlar ile iletişim kurarak link değişimi yapmaya teşvik edebilirsiniz.
Tüm bunları uygulayarak sitenize ciddi anlamda ziyaretçi çekmeniz mümkün. Tabi ki backlink almak başlı başına yeterli değildir bu konuda. Yazılarınızın SEO odaklı ve özgün olma kuralını da atlamamak gerekiyor. Eğer tüm bunları uygular ve üstüne de SEO odaklı ve özgün yazılar yazarsanız Google aramalarındaki yerinizi üst sıralara taşıyabilirsiniz.

Kaynak : http://www.uguragdas.com/ucretsiz-backlink-almak-icin-yapilacaklar.php

7 Kasım 2017 Salı

WhatsApp Durumları

En beğenilen WhatsApp durumlarını sizler için derledim. Sizler de beğendiğiniz Whatsapp durumlarınızı konu altından Yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.
  • Anlayışsız bencilim, çok fazla içerim
    Beynim hep uyuşuktur, hep kendimi seçerim
    Sense hep çok güzeldin, hep doğruyu seçerdin
    En büyük yanlışın elbette ki bendim
  • Sadece kalpte hissedilen acı beynin işi değildir.
  • Gördüklerine değil, sadece hissettiklerine güven.!!!
  • Bin “günahın” oIsa da bana, bir “gün ah’ım” yok sana.
  • Beni kaybetti.. Ama sihirbaz değil. ŞEREFSİZDİ …!
  • Bu şehri ortadan ikiye bölesim var, onun bana benim ona gidemedigi yerinden.
  • Bazen olgunlaşmak için incinmek, tecrübe kazanmak için kaybetmek gerekir.
  • Bazı İnsanlar Öyle Güzel “Yalan” Söylüyorki Şeytan Bile, Bazen “MaaşALLAH” Diyor.
  • Ben bu zamanlar elimi tutana değil sözünü tutana hayranım.
  • Öpüşmenin aşk sanıldığı bu devirde yanlızlığımla gurur duyuyorum….!
  • Benim argo sözlerim, bazı insanların kibar yalanlarından daha samimi!
  • Bu devirde sevgili için dağı bile delsen, amele der yine çeker gider..!!
  • Ne yazık ki, çoğu zaman bir kese altın, bir ömürlük gerçeğe galip gelir.
  • Hayatı dümen olanın, rotasına güvenilmez…
  • En kusursuz cinayet , birinin yaşama sevincini öldürmektir .
  • O eskidendi aşk iki kişilikdi oysa şimdi bir kaç kişilik.
  • Ömrünü Verecekmiş gibi Hayatınıza Girenler Ömrünüzü Alır Gider.
  • Onu Unuttum Demek Bile Onu Hatırlamaktır…
  • Sen o mesajı eIIi kere okusan da sevmiyor işte. ZorIama.
  • “AIıştım artık” cümIesi çok umutsuz değiI mi ya.
  • ÖzIemek güzeIdi seni, tɑki senin özIenmeyi hobi edindiğini ɑnIɑyɑnɑ kɑdɑr.
  • Kimsenin sevɑbını istemiyorum! Günɑhɑ sokmɑsınIɑr yeter ki.
  • ÖnemIi oIɑn medeni hɑIinin bekâr oImɑsı değiI. Bekâr hɑIinin medeni oImɑsı…
  • Peki ya seni özIersem yeter mi resimIerin?
  • Dünya onların ahiret bizim olsun.
  • Nur içinde yat KALBİM! Ben katilini çok sevdim…
  • Beni bırak, sen kendi sözüne ihanet ettin.
  • “Aynı kitabı okuyup, farklı yerlerin altını çizmişiz.”
  • “Bu dünyada başarılı olmak istiyorsanız acımasız olacaksınız. İyi olursanız, insanlar sizi istismar eder.”
  • ‘Göğsümün sol yanında kalp diye taşıdığım sensin’
  • Ve siz bayım;çok sevildiniz..
  • Umut, şimdi hiç görmeyen birine ;
    Gökkuşağını anlatmak kadar zor ve imkansız.
  • Şimdi hangi kömür ısıtır üşüyen kalpleri?
  • Yine canımız sağoldu.
  • Bittiğimiz yerden başkasıyla başlamışsın, yazık.
  • Nikahına beni de çağır da alem kimi neye tercih ettiğine de şahitlik etsin.
  • Güzellik dünyanın bir lanetidir. Gerçek canavarların insanlar olduğunu görmemizi engeller.
  • Ben güzel ruhuna aşık oldum senin. Sadece bu yüzden sadakat kokuyor bu tutku.
  • Hiç mi özlemedin?
  • Eğer olurda birgün bizden vazgeçersen, kalbin seni affetmesin…
  • Parmak boğumlarına kadar seviyorum seni
  • Herşeyi paylaşırım da : sevdiğim şarkıyı ve sevdiğim adamı paylaşamam…
  • Ben neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum da benimki inşallah bu sefer yanılırım çabası.
  • Bir insanı üzmeden önce “kalbi” olduğunu unutmayın.
  • Sürekli kafamın içine girerek orayı işgal etmeye hakkın yok!
  • “Bu dünyadan sessizce çekip gitmeliyim.”
  • Çünkü mesafeler seni özlemek için varlar bayım …
  • Mesela siz sıkılınca kitap fln okuyorsunuz ya, ben eski mesajları okuyorum.
  • 10 sene sonraki kendime not; umarım sevdiğin insanla uyuyorsundur.
  • İyi miyim? Hayır, ama olucam.
  • Üzülmeyin kızlar. Birgün hepimiz sevdiğimiz adamın yanında uyanacağız..
  • Buradaki herkesin bir acısı var. Ve bizi sadece biz anlıyoruz…
  • İnsanlar kırık kalpler yüzünden ölür.
  • Şu hayatta bu kadar kırılacağımı hiç düşünmemiştim.
  • Çok zoruma gidiyor anlamıyorsunuz geçmiyor atlatamıyorum.
  • Sizi çok sevebilecek insanları elinizin tersiyle itip, çok sevilmek istiyorsunuz. Bekleyin, bulursunuz.
  • Çok sevdik be albayım.
  • Sanki tüm dünyanın yükü benim üzerimdeymiş gibi hissediyorum…
  • Daha ben ismimi ağzından bile duymamıştım. Asıl acı olan bu.
  • İyi insan rolünü çok güzel yapanlar var..
  • Zaman geçer, anılar kalır
  • Gülüşünüz” diyorum bayım, kalbimi ısıtıyor…
  • Herkes kalbimde bir yere sahipken senin ülken vardı.
  • Herkes şuanda sevdiğinden mesaj bekliyor!
  • Sorun yokta ben varım işte.
  • Kırılmayız sanıyorlar; paramparçayız. Bilmiyorlar!
  • Şimdi bilekleri kesik bir intihardır , yaşam.
  • Hiç mutlu olmayacakmıyız lan biz.
  • Fazlasıyla güzel gülüyorsun
  • Ağlarken sesin çıkmasın diye , tuttuğun nefeste boğulup ölmek istersin bazen.
  • Fazla ciddiye almayın bu hayatı , nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız.
  • Tüm duygularımızı çürüttüler lan.
  • Hani böyle senin olsun istersin de olmaması daha iyiymiş gibi.
  • Neye üzüldüğünü anlatamamayı siz bilemezsiniz.
  • Kural bu: Sevildiğini anladıkları zaman giderler..
  • Kadın derin, adam yüzme bilmiyor.
  • Nasıl bilirdiniz sorusuna , ne bileyim sever gibiydi diycem.
  • Mutluluk tanımını zor yaptığım tek duygu.
Sizler de beğendiğiniz WhatsApp durumlarını aşağıda ki yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.